Акценти
Начало / Последни новини / Вихър /Славяново/ играе с ЦСКА и Дунав /Русе/

Вихър /Славяново/ играе с ЦСКА и Дунав /Русе/

Седмият в Северозападната В аматьорска футболна група – Вихър /Славяново/ уреди контроли с имените съперници. Селекцията на Красимир Бислимов ще премери сили с втория състав на ЦСКА /София/ и новака в А група – Дунав /Русе/. Спарингът с русенския тим е днес от 18:00 часа в Тетевен. Мачът с армейците пък е на 15 юли от 10:30 часа в Ловеч. Пропадна двубоя с Етър /Велико Търново/, който бе насрочен за 20 юли във Велико Търново, тъй като „болярите“ промениха програмата си. Бислимов обаче реагира мигновено и уреди среща в Трявна с едноименния тим на 23 юли от 18:00 часа. Другият сигурен двубой е на 30 юли като гост на Севлиево. До началото на първенството на Северозападната В група ще изиграем още една контрола, като съперник ще ни е Спартак /Плевен/ или Академик /Свищов/, уточни треньора на Вихър.

В понеделник той даде старт на подготовката на тима. 15 футболисти се явиха на първата тренировка /отсъстваше Николай Боянов/.

„Запазихме състава от миналия сезон. Очаквам няколко нови футболисти. Разговарял съм с бившите играчи на Спартак /Плевен/ – Кунчо Кунчев, Йоан Петков и Виктор Иванов“, разкри Бислимов.

Съставът на Вихър /Славяново/ за подготовката:

Вратари – Светлин Линев и Николай Христов;

Защитници – Ивайло Иванов, Борислав Иванов, Николай Иванов, Светослав Кръстев, Георги Бислимов;

Полузащитници – Николай Боянов, Светлин Златарев, Траян Димитров, Мариян Маринов;

Нападатели – Иван Иванов, Евгени Систов, Константин Генков, Альоша Илиев и Анатоли Петров.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...