Акценти
Начало / Общество / ВиК Плевен започна кампания за безплатно актуализиране на данни

ВиК Плевен започна кампания за безплатно актуализиране на данни

Кампания за безплатно актуализиране на данните на своите клиенти – физически и юридически лица, стартира от началото на февруари „Водоснабдяване и канализация“ Плевен. От дружеството уточняват, че инициативата ще продължи до 30 април. В рамките на кампанията, напълно безплатно, дружеството предоставя следните възможности – смяна на името на титуляра на партида, коригиране на адрес за кореспонденция или други променени реквизити.

Информация за необходимите документи, свързани с актуализацията, могат да се получат на телефона на Центъра за услуги на „ВиК“- Плевен: 070 01 02 01, всеки делничен ден от 7,30 до 17,30 часа, а услугата по промяна на данни ще бъде предоставена на място в Центъра за услуги, на ул. „Сан Стефано“ № 25.

От “Водоснабдяване и канализация” Плевен напомнят, че заради ниските температури съществува реална опасност от замръзване на водопроводните и канализационни инсталации на сградите. Затова абонатите трябва да проверят дали са направили всичко необходимо, за да изолират инсталациите и водомерите от студа.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...