Начало / Общество / Вече са ясни имената на пет групи за Pleven metal fest 2016

Вече са ясни имената на пет групи за Pleven metal fest 2016

Организаторите  на Pleven metal fest 2016 потвърдиха още четири групи, които стават част от фестивала. Това са: Nameless Day Ritual (Пловдив), Lieveil (Варна), 40 Days Later (София) и Metal Viper (Плевен). След като миналата седмица съобщиха първият хедлайнер на събитието – Odd Crew, с обявените имена организаторите нажежиха още повече положението.

Честта да бъдат домакини се падна на Metal Viper. Млада и амбициозна група от Плевен, която ще се качи на една сцена с всички тези банди. 40 Days Later е софийска група, която ще направи дебюта си на плевенската сцена и ще донесе модерно и различно звучене, което много от вас ще чуят за първи път. Lieveil са група,  тъкмо завърнала се от най-престижния фестивал в Европа – Wacken Metal Battle. Групата спечели възможността да ни представя на таз годишното издание в Германия. Очакваме да видим тяхното представяне и на плевенската сцена. Nameless Day Ritual са ексцентрични и различни, нежни и едновременно бурни. Присъстващите на фестивала ще открият още много смесици  в стила на групата, защото те са това, което са и ще го покажат на сцената.

Събитието ще се проведе на 10 септември във Военен клуб – Плевен. Предварителна продажба на билети – 10 лв., на място в магазин Яко-София и клуб Rock`n`Rolla – Плевен.

За повече информация около събитието може да следите от тук.

 

 

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...