Начало / Последни новини / Ветераните от „Спартак” спечелиха футболния турнир в Коиловци

Ветераните от „Спартак” спечелиха футболния турнир в Коиловци

Първото място на провелия се футболен турнир „Коиловци 2015” в петъчната вечер, след равен мач с „Бойчинов” – Коиловци и последвала поредица от дузпи, завоюваха ветераните на „Спартак” – Плевен.
Кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков, заместник областният управител Красимир Иванов и кметовете на Клисура и Розино – Борис Спиров и Димитър Петров, бяха гости на мероприятието. В надпреварата участваха отборите на ФК „Бойчинов” /ветерани/ и ФК „Бойчинов – Коиловци, ФК „Спартак” /ветерани/ и ФК „Боримечка” – Клисура.

IMG_0361 (1)Спартак ветерани купа
За плевенския „Спартак” игра селекционерът на националния ни отбор по футбол Ивайло Петев игра за „Спартак“ като показа завидна техника и спотна форма.
Купата беше връчена от проф. Стойков, който поздрави всички участници добрата игра. „Турнирът е една съхранена спортна традиция още от далечната 1974 г., достойна за пример на младите футболисти от общината и днес. Ние искаме да създадем приемственост между поколенията с този турнир като част от възраждането на футбола в общината”, каза проф. Стойков.
В окончателното класиране домакините от „Бойчинов” са втори, а трети и четвърти – ФК „Боримечка” – Клисура и ФК „Бойчинов” /ветерани/ – Коиловци.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...