Начало / Любопитно / Веселин Плачков: Изпращам една хубава, интересна и динамична година

Веселин Плачков: Изпращам една хубава, интересна и динамична година

2014-та  годината беше с най-интересните неща, които са ми се случили след раждането на дъщеря ми и сватбата ми. Така определи отиващата си година Веселин Плачков, актьор от ДКТ „Иван Радоев” – Плевен,  На първо място сред интересните неща, разбира се той постави завършването на филма за Левски, в който се превъплъти в образа на Апостола. „Бях издигнат за кандидат за депутат, играх в едно прекрасно представление на сцената на Плевенския театър –  „Народен враг“,  степенува други събития актьорът. И с усмивка допълни: „Мисля, че не страдам от липса на интересни емоции. Изпращам една хубава, интересна и динамична година”.
Новата 2015 година Веселин Плачков очаква да започне също с хубави емоции и силен заряд след премиерата на филма „Дякон Левски”, която ще е на 16 февруари 2015 г. в НДК в София.  „Свикнах на един много силен ритъм на работа и на живот, и сега ми стана малко скучно, когато напрежението намаля. Не искам да го изпускам по никакъв начин, искам отново да ми е натоварено и интересно”, сподели Плачков.

След спокойните коледни празници със семейството, актьорът се подготвя за по-бурно посрещане на Новата година. Досега винаги е бил зает в новогодишната нощ, но сега ще почива. И най-вероятно ще е в мъжка компания заедно с Дидо от Д2, който има участие в Русе на 31 декември. „Те ще свирят, аз ще си купонясвам, после ще продължим да си купонясваме заедно.Изобщо купон край Дунав”, разказва с чаровна усмивка актьорът. Но има вариант да остане у дома със семейството си.
В края на старата и на прага на Новата година Веселин Плачков пожела на плевенчани всяка година, която си заминава да не я запомнят с някаква материална радост, а с нещо, което са направили и ги кара да се чувстват доволни от себе си, когато си лягат.

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...