Начало / Избори / Местни избори 2019 / Велислава Кръстева повежда листата на ДПС в Плевен

Велислава Кръстева повежда листата на ДПС в Плевен

Велислава Кръстева ще е водач на листата с кандидати за общински съветници, издигнати от ДПС – Плевен. Това стана ясно днес при регистрацията в ОИК – Плевен.

„Внасяме амбициозна листа от 19 души, половината от които са на възраст до 40 години. Това са млади хора, мотивирани за промяна. Посланието на  листата е, че в Плевен има нужда от промяна в начина, по който се управлява общината. Има нужда и от засилване на ролята на Общинския съвет във взимането на решенията и определянето на политиките”, заяви Велислава Кръстева непосредствено преди регистрирането на листата им в ОИК – Плевен.

По отношение водачестото на листата Велислава Кръстева коментира, че  това само потвърждава колко отговорно се  отнасят към местните избори, защото те имат голямо значение за живота на хората в общината и за възможността да се оказва влияние върху политиките чрез Общинския съвет.

ДПС регистрира кандидати за кметове в две населени места в община Плевен – в Пелишат и Славяново. В Плевен не издигат кандидатура за кмет.

Ще водим много динамична кампания, ще заложим на много лични срещи с хората, каза още Велислава Кръстева.

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...