Акценти
Начало / Общество / Велислава Кръстева: Няма как случаят в Славяново да бъде заметен

Велислава Кръстева: Няма как случаят в Славяново да бъде заметен

Няма как случаят в Славяново да бъде заметен под килима. Трябва да има справедливост, трябва да има закон, трябва да има санкция. Това заяви депутатът от ДПС Велислава Кръстева, която днес се срещна в Славяново с потърпевшите от побоя на частните охранители.

Хората искат единствено справедливост, нищо друго, каза Велислава Кръстева, предавайки думите на бащата на бития от охранителите Станислав.

Тя е разговаряла и с директора на ОДМВР Плевен –  старши комисар Красимир Начев, от когото е получила уверения, че са взети всички необходими мерки, за да бъдат установени извършителите. Тя изказа благодарност на старши комисар Начев за адекватната реакция на полицията.

Велислава Кръстева заяви, че ще постави на Министъра на МВР с цялата му острота въпроса за контрола върху дейността на частните охранители и конкретно за въпросната фирма. „Никой, при никакви обстоятелства и по силата на никаква своя лична преценка няма право да упражнява насилие, да безобразничи и унижава личността на друг, независимо от неговия етнос, вяра, пол или възраст. Това, което чух от потърпевшите, е диагноза. Диагноза за тумора на омразата, разяждащ обществото ни. Не трябва да оставаме безучастни към това уродливо явление”, категорична е Велислава Кръстева.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...