Начало / Избори / Избори 2017 / Велислава Кръстева: ДПС е единствената партия, в която българи, турци, помаци и роми са заедно

Велислава Кръстева: ДПС е единствената партия, в която българи, турци, помаци и роми са заедно

Изключително важно е, че листата на ДПС за 15 плевенски избирателен район се води от жена. Велислава Кръстева притежава енергия, а това, че е родом от Плевен я прави пристрастна към проблемите на региона. Това заяви евродепутатът Филиз Хюсменова, зам.-председател на ДПС, която заедно с жените кандидати от листата на Движението за Плевенски район се срещна с женските структури на общините Кнежа, Искър и Червен Бряг, област Плевен. Жените са тези, които можем да променим нещата към по-добро, продължи Филиз Хюсменова и подчерта, че издигането на Велислава Кръстева за водач на плевенската листа на движението е част от решението за по-достоен живот на хората. Хюсменова призова присъстващите на срещата към пълна подкрепа за Велислава Кръстева.

От своя страна водачът на листата на ДПС за 15 плевенски избирателен район се обърна към жените от трите общини с думите: „Ние сме на прага на голямо изпитание. Гласовете на жените от ДПС трябва да са толкова много и толкова силни, че да може решенията да са наши. Всеки от вас е изпратил някого на гурбет в чужбина. Целта ни е да си приберем хората при нас“, заяви Велислава Кръстева. Тя подчерта, че ДПС е единствената партия, в която българи, турци, помаци и роми са заедно. Пред събралите се жени водачът на листата изрази своето категорично убеждение, че само ако са заедно битката с бедността може да бъде спечелена. „С номер 9 за ДПС, за Плевен, за нашия живот!“, призова водачът на листата за плевенски избирателен район Велислава Кръстева.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...