Акценти
Начало / Избори / Избори 2017 / Васил Антонов: Фирмите имат нужда от грижата и подкрепата на държавата

Васил Антонов: Фирмите имат нужда от грижата и подкрепата на държавата

Даваме си сметка колко важна е грижата на общините и на държавата към фирмите, за да осигури тяхната нормална работа. Това каза днес кандидатът за депутат и водач на листата на Коалиция „БСП за България” – Васил Антонов, който посети една от най-големите фирми в региона – „Димитров”.

Васил Антонов и придружаващите го Свилен Атанасов – втори в листата, и представители на младежката организация, водени лично от шефа на фирмата – Магдален Димитров, разгледаха новите производствени помещения и имаха възможност да разговарят с работещите там.

Познаваме добре двата завода на фирма „Димитров” и сме наясно с технологиите, които ще се разработват и с перспективите, които предприятието има и социалните задължения, които поема ръководството на фирмата, подчерта Васил Антонов. Той отбеляза, че в разговора си с г-н Димитров са стигнали отново до няколко много важни въпроса, които са от голяма важност  за Плевен. Първият е изграждането на магистрала „Хемус”. Вторият обсъден въпрос е  с голяма значимост за плевенската общност – построяването на спортна зала. Васил Антонов сподели, че Магдален Димитров се е ангажирал да завърши лекоатлетическа пътека, която да предостави на Общината.

Васил Антонов  подчерта, че системно поддържа връзка с някои от големите производители  в региона, за да съдейства за бързото решаване на проблеми, с които се сблъскват и са от компетентността на държавата.

Васил Антонов благодари на г-н Димитров, че е допуснат да влезе в завода и изтъкна, че колкото са повече подобни реализирани проекти, толкова  ще се увеличи възможността за достигне до по-голямо благосъстояние на хората.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...