Акценти
Начало / Избори / Избори 2017 / Васил Антонов: На тези избори БСП ще играе отборно, с листа от професионалисти

Васил Антонов: На тези избори БСП ще играе отборно, с листа от професионалисти

В Плевен БСП ще открие предизборната си кампания на 1 март в Драматичния театър. За приятелите и симпатизантите си плевенските социалисти ще подарят представление на набиращия голяма популярност спектакъл „Българите идат” на режисьора Димо Дешев.  Той ще бъде представен във всеки един общински център в областта по време на предизборната обиколка на кандидатите за народни представители от област Плевен на Коалиция „БСП за България”. Това съобщи днес  пред журналисти водачът на плевенската листа Васил Антонов. Той представи всеки един от 18-те кандидати, включени в листата на партията за предстоящите парламентарни избори.  „Това е листа, с която можем да се гордеем. Тя е сплав от млади и опитни хора, от изключителни професионалисти. И най важното, всички наши кандидати живеят и работят в Плевен и Плевенска област”, изтъкна при представянето на листата Васил Антонов.

Листата на Коалиция „БСП за България” от 15 МИР – Плевен

Той беше категоричен, че на тези избори БСП ще играе отборно. „Излизаме с нашите лица, с нашата платформа за отборна игра”, заяви той и беше подкрепен от присъстващите кандидат-депутати. Целта на тези избори е Коалиция „БСП за България” да има четирима народни представители от област Плевен, а в национален мащаб – спечелване на изборите за 44-то Народно събрание, изтъкна Васил Антонов.

Резервът ни е в това, че  БСП е единствената от основните партии, която се синхронизира и се старае да отговори на обществените нагласи като програма и като кандидати, допълни Стефан Бурджев, който е четвърти в листата.

БСП е единствената сила, която чу и разбра недоволството на хората и предложи дългосрочни политики, които са важни и необходими, добави Ева Маринова, която е осма в листата.

Единият от приоритетите, който БСП си поставя е възстановяване на военното училище в Долна Митрополия и ясен знак за това даваме с включването на ген. Валентин Буров в избираемата зона на нашата листа, посочи Антонов.

Той допълни, че предизборната кампания за БСП започва сега, но ще завърши не с края на изборите, а с изтичането на мандата на 44-то Народно събрание. По време на предизборните обиколки БСП ще заложи на срещите не в тясно партиен кръг, а ще е обърната към всички хора. Ще водим активна кампания и в социалните мрежи, но ще ги използваме единствено да пропагандираме нашите политики и да популяризираме нашите кандидати, допълни Свилен Атанасов, втори в листата.

В предизборната кампания гвоздей ще бъде гостуването на световния шампион по шахмат Веселин Топалов, който ще участва в сеанс на 20 дъски с млади шахматисти от Плевен. Предвидено е народно веселие за Тодоровден в Садовец и  младежка дискотека.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...