Начало / Култура / Ваня Иванова Трио гостува тази вечер в Арт центъра

Ваня Иванова Трио гостува тази вечер в Арт центъра

Тази вечер от 19 часа Арт център Плевен ще бъде отново притегателна точка за любителите на музиката. Плевенчани ще имат възможност да чуят изпълненията на Вяра Иванова, която ще посети града ни заедно с басиста на група Джанго Зе – Иво Николов и перкусиониста на група Оратница – Бъни.
Турнето на триото включва 7 града, като до тук те се представиха в София, Пловдив, Варна и Бургас. След Плевен концертните изпълнения ще продължат във Велико Търново и Русе.
Вяра Иванова е певица, автор на песни, текстописец и преподавател по музика в Глазгоу, Великобритания. Демото на песента й „Баба“ е слушано над 16 000 пъти в музикалната платформа Soundcloud и се превърна в българската визитна картичка на авторката. През лятото на тази година, заедно с Петър Йорданов – Бъни (кахон) и Иво Николов (контрабас, бек вокали), Вяра (вокал, китара) отново ще представи песните си на българската публика.
Плевенчани ще имат възможност тази вечер да чуят блус, соул, лирика, истински истории, разказани с много хумор и мъничко носталгия. Музика, която ще ги накара да си спомнят, да се замислят, да се обадят на най-близките и да им кажат, че ги обичат, обещават домакините на събитието.

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...