Акценти
Начало / Видео / Б.Т.Р. и Кирил Маричков разтърсиха Троян (видео, снимки)

Б.Т.Р. и Кирил Маричков разтърсиха Троян (видео, снимки)

Любители на рока от цялата страна се стекоха към Балкана снощи. Там рок-динозаврите от Б.Т.Р. и Кирил Маричков буквално разтърсиха Троян. Музикантите показаха на какво са способни, забавлявайки се на сцената, а публиката искаше още и още. Концертът на рокаджиите бе част от отбелязването на Международния ден за борба срещу наркотиците и провеждането на Рок-академия Троян 2015, която приключва днес. Мероприятието протече под мотото „Троян – сърцето на Балкана“.
За феста се бяха събрали любители на рока от цялата страна, а изживяването определено си заслужаваше. Пеещи и танцуващи хора от всички възрасти се наслаждаваха на шоуто, което Б.Т.Р. и Кирил Маричков определено знаят как да направят.
Изпълнителите изпяха своите емблематични песни, като момчетата от Б.Т.Р. представиха и няколко парчета от последния си албум, който стана албум на годината за 2014-а. „Среща“, „Две следи“, „20-ти век“, „Море от любов“, „Цвете от луната“, „Елмаз и стъкло“ и Хей, момиче“ бяха само част от култовите песни, които рокаджиите изпълниха. За финал на концерта прозвучаха и любимите на мнозина българи „Клетва“ на Кирил Маричков и „Спасение“ на Б.Т.Р.

Следваща Предишна
Б.Т.Р. и Кирил Маричков
Б.Т.Р. 2
Б.Т.Р.

Кирил Маричков
Следваща Предишна

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...