Акценти
Начало / Крими / Бързи производства срещу шофьори без книжка и „на чашка”

Бързи производства срещу шофьори без книжка и „на чашка”

шофьор висока скорост

На 23 юни 2014 година в РУП-Пордим е започнато бързо полицейско производство срещу 50-годишен от град Славяново, който седнал зад волана след като пил. Мъжът бил засечен при проверка на  20 юни в Славяново. Уредът показал 1.26 промила алкохолна концентрация в кръвта му, съобщават в днешния бюлетин от полицията в Плевен.
В същото нарушение е засечен и 46-годишен от Кнежа. Проверката е извършена на 23 юни около 00:05 часа на улица «Васил Левски» в Плевен. Мъжът е бил зад волана на „Фолксваген Пасат» с 1.72 промила. Уведомени са дежурни прокурори от РП-Плевен.
На 23 юни 2014 година в Първо РУП Плевен е започнато бързо полицейско производство срещу 25-годишен от Плевен. На 22 юни в град Плевен на улица «Димитър Константинов» при проверка е установено, че управлява лек автомобил «Сеат» без свидетелство за управление в едногодишен срок от наказването му по адиннистративен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в сила на 18 юни 2014 година.
На 21 юни в село Беглеж при проверка е установено, че 29-годишен местен жител, е зад волана на „Форд Фиеста“ без свидетелство. Нарушението е в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в сила на 27 юни 2013 година. Уведомени са районни прокурори. Работа продължават разследващи полицаи.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...