Начало / Крими / Бързи производства срещу трима шофьори-без книжка, пиян и надрусан

Бързи производства срещу трима шофьори-без книжка, пиян и надрусан

На 29 март  в хода на специализирана операция в 14 часа в Червен бряг на улица „Дядо Вълко“ при проверка на документите на водача на лек автомобил „Шкода Октавия“ – 60-годишен местен жител, е установено, че е без СУМПС. Нарушението е в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в сила на 8 август 2016 година. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343 в, ал.2 от НК.

На 29 март  в Първо РУ – Плевен са образувани две незабавни производства срещу 29-годишен от Плевен. На 28 март в Плевен на улица „Българска авиация“ е управлява лек автомобил „Опел Астра“ след употреба на алкохол – 1.65 промила и след употреба на наркотично вещество – амфетамин. Нарушенията са установени от служители на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР – Плевен при проверка с техническо средство „Дрегер“ и „Дрегер дръг тест“. За престъпления по чл. 343 б, ал. 1 от НК и по чл. 343 б, ал.3 от НК и продължава работа разследващ полицай Уведомен е прокурор в РП – Плевен.

На 29 март  година в РУ-Пордим е започнато бързо производство срещу 36-годишен от село Борислав. На същата дата около 19:20 часа на третокласен път село Борислав-село Александрово, при полицейска проверка е установено, че управлява лек автомобил „ВАЗ-2104“ без да притежава СУМПС. Нарушението е в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в законна сила на 16.12.2016 година. Уведомен е прокурор от РП-Плевен. За престъпление по чл.343 в, ал.2 от НК продължава работа.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...