Акценти
Начало / Култура / Премиера на „Буквите“ днес в Плевен

Премиера на „Буквите“ днес в Плевен

Днес от 15 часа в ХГ Дарение „Светлин Русев“ в Плевен идват „Буквите“. Нашият град е поредна спирка от Голямото Отечествено Турне на фондацията.

Тази година  ще представени много нови книги. Сред тях са последните бройки от романа на Илияна Каракочева (Ina Krein) – „Хазнатар“, и първите предпремиерни, лимитирани, от новия й роман „Сладко от маслини“ (както и самото сладко, обещава Богданов).

Ще бъдат представени и трите книги от успешната поредица на Слава Славчева – „Тайните на старата вила“ 1, 2, 3. Точно преди година се състоя премиерата на първата книга от поредицата и само за година авторката написа, издаде и продаде успешно втората част, а премиерата на третата ще е на 14 декември. Плевенчани ще са щастливците, които ще имат възможност да видят първи третата част.

Преди година Иван Богданов написа романа „Самотата спи на възглавницата ми“. Романът претърпя няколко издания и специално в Плевен ще бъде последната му официална премиера, както и последните няколко бройки от него.

Няма да бъде пропуснат и проекта „Мечта за книга“, който позволи издаването на тези книги, както и книгата на плевенската поетеса Надя Луканова – „Споменът на сенките“.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...