Акценти
Начало / Политика / БСП не изпълнява важни обещания, според депутата Владислав Николов

БСП не изпълнява важни обещания, според депутата Владислав Николов

Досега БСП не е изпълнила нито едно от важните си предизборни обещания, заяви на пресконференция днес в Плевен ГЕРБдепутатът от ГЕРБ Владислав Николов. Сред неизпълнените обещания са въвеждане на семейното подоходно облагане и нулева ставка за най-ниските доходи, пенсионната реформа, намаляване на субсидиите за партиите, посочи депутатът..

Като „големи лъжи” той квалифицира обещаното разкриване на 250 000 нови работни места и рестарта на АЕЦ Белене. По отношение на новите работни места Владислав Николов коментира, че в момента нивото на безработица в страната е 13.2%, а на младежката безработица е 28.8%, като тенденцията е да се увеличава. В същото време няма работещи европейски програми за справяне с този проблем. Нищо не се случва и около рестарта на АЕЦ Белене, въпреки гръмките обещания, изтъкна Николов. Според него намалението на партийните субсидии, прието от БСП, е символично.

Владислав Николов обясни, че говори за тези неизпълнени обещания, „за да не забравят хората какво са обещавали по време на избори партиите и да им търсят сметка за неизпълненото”.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...