Начало / Последни новини / Бронзови медали за боксьори от Спартак /Плевен/ и БК Червен бряг

Бронзови медали за боксьори от Спартак /Плевен/ и БК Червен бряг

По един бронзов медал спечелиха боксьорите на Спартак /Плевен/ и БК Червен бряг от току що завършилия втори кръг на държавното лично-отборно първенство за младежи в Добрич. За спартаковци това бе Ивайло Иванов. В най-леката категория – до 49 кг той имаше шанс да играе играе за титлата. Пропусна го след загуба от Димитър Тодоров. Боксьорът от Априлци взе и трите рунда с минимален превес. На финала обаче отказа да се боксира с представителя на домакините Ивайло Йорданов.

Силно участие за Павлин Спасов. Състезателят от Червен бряг стана трети при 69-килограмовите. Той започна отлично отказвайки първите си двама съперници – Мартин Пламенов от Черно море /Варна/ и Венилин Стефанов от Добруджа /Добрич/ във втория рунд. На полуфинала обаче Асат Бозмов се оказа непреодолим. Русенецът започна много силно и взе без проблеми първия рунд. Павлин постепенно подобри играта си и третата част бе напълно равностойна, но вече беше късно.

До четвъртфиналите достигнаха още трима плевенчани. В категорията до 64 кг Денислав Иванов от Спартак започна с успех над Огнян Мирчев от ИКЕН. После обаче не успя да се противопостави на Виктор Никифоров от ЦСКА. По идентичен начин се разви и участието на съотборниците от БК Мизия 80 – Станислав Грозев и Сертач Илкеров при 75-килограмовите.

На старта пък още загубиха червенобрежките боксьори Християн Баев /кат.60 кг/ и Павел Стефанов /81 кг/, спартаковците Явор Мойнов /60 кг/ и Алекс Шанков /60 кг/, както и Божидар Топалски /60 кг/ от Мизия 80.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...