Акценти
Начало / Последни новини / Боксьорите на Червен бряг трети в България

Боксьорите на Червен бряг трети в България

Боксов клуб Червен бряг се класира на трето място в първия кръг на държавното лично отборно първенство и купата на България за мъже в Благоевград. Най-силно от възпитаниците на треньора Дойчин Цанов се представи национала Рами Киуан, който спечели категорията до 75 кг. Християн Баев /64 кг/ заслужи сребърен медал, а с бронзови се окичиха Венцислав Маринов /46-49 кг/, Иван Тодоров /64 кг/ и Тони Гергов /+91 кг/.

Лично президентът на родната боксова федерацията Красимир Инински награди призьорите. На първо място завършиха боксьорите на столичния ЦСКА с 32 точки. Втори е Бокс за всички с 23 т., следван от БК Червен бряг с 13 т.

„Боксът беше не много високо ниво и това, което ме зарадва е, че видях млади състезатели, които си проправят път нагоре. Искам да благодаря на всички служители на федерацията по бокс, които организираха турнира, както и на домакините от Благоевград. Те се справиха отлично в условията на пандемията. Бяха спазени абсолютно всички препоръки и наредби на Министерството на здравеопазването и Министерството на спорта“, коментира Красимир Инински, цитиран от bgboxing.org.

Снимка: bgboxing.org

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...