Начало / Последни новини / Бойко Цветков стана помощник на Ферарио Спасов в ОФК Спартак

Бойко Цветков стана помощник на Ферарио Спасов в ОФК Спартак

От днес Бойко Цветков е новия помощник треньор на мъжкия футболен отбор на Спартак /Плевен/. Решението е на старши треньора Ферарио Спасов. Той е получил картбланш от ръководството сам да посочи екипа с който ще работи. След като избора му вече е факт, Цветков ще преустанови работата си в детско-юношеската школа /ДЮШ/ на клуба. През март тази година той беше назначен за директор на ДЮШ, а от средата на миналия месец стана треньор на състава на юношите младша възраст /родени 2000-2001 г./, който участва в националното първенство на Елитна група /U-17/.

Цветков бе начело на мъжкият тим на плевенчани в периода лято 2013 – есен 2015 година, като през сезон 2014/2015 изкачи отбора от Северозападната В АФГ в Б група. През пролетта на 2013-а вкарва Сторгозия /Плевен/ във В група. Работил е още с юношите на Спартак и ФК Плевен-Атлетик 2004. Като футболист е играл за Спартак /Плевен/ и Етър /Велико Търново/.

Предстои избор на нов директор на ДЮШ, както и на треньор на отбора – юноши младша възраст. Ръководството на ОФК Спартак /Плевен/ ще огласи решенията си в началото на следващата седмица.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...