Акценти
Начало / Общество / БМВ тийм Плевен събира средства за пострадалите от наводненията

БМВ тийм Плевен събира средства за пострадалите от наводненията

наводнение във варна

Акция за събиране на помощи за пострадалите от наводнението във Варна обяви и БМВ тийм – Плевен. Днес в 16 часа пред сградата на Драматичния театър в града ще бъде разположена шатра, в която в продължение на три дни – до сряда, 25 юни, ще се събират парични дарения и други помощи. Плевенчани могат да помогнат с дълготрайни храни като консерви, варива, олио, сухари, бисквити, пакетирани продукти, които не изискват съхранение в хладилник, а също и със санитарни материали -тоалетна хартия, памперси, мокри кърпи, дезинфектанти.

Шатрата ще бъде пред театъра в часовете от 16 до 20 часа. Призоваваме всички плевенчани, които имат възможност да се присъединят към нашата инициатива и да дарят средства или нещо от списъка с храни и санитарни материали, които сме посочили, апелират от БМВ тийм.

За да гарантират, че няма да има злоупотреби с дарените средства и помощи, от клуба ще изготвят номерирани списъци с имената на дарителите и вида на помощта. Списъците ще бъдат снимани и качени на фейсбукстраницата на БМВ тийм-Плевен.

Събраните пари ще бъдат преведени по банковата сметка, която Нова ТВ посочи, а платежното също ще бъде качено на страницата, за да може да се сравнят сметките. Продуктите, които ще бъдат събрани, ще бъдат предоставени на БЧК. Повече информация и въпроси може да се получи и на тел. 0878 54 04 50. От БМВ тийм – Плевен изказват предварителна бблагодарност на всички, които проявяват съпричастност към пострадалите от наводвенията.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...