Начало / Здравеопазване / Близначета станаха Бебета на 2019 година в община Левски

Близначета станаха Бебета на 2019 година в община Левски

Първото  бебе,  родено през новата година в МБАЛ Левски по традиция става  бебе на  годината в община Левски. За първи път близначета са орисани да получат това почетно звание. Това са Ерик и Раяна Маринови, родени  на 10 януари на обяд. Те са първите рожби на Сребрина и Емил от град Левски .

Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави  сърдечно щастливите родители  и акушер –гинеколозите.  Пожела  им да са  здрави  и все така всеотдайни в своята благородна професия, да се раждат повече здрави деца, да растат щастливи и добри българи . Петя Чолакова –гл.експерт „Образование,култура и спорт” връчи подаръците от Общината.

За появата на нов живот, за бебенцата и майките се грижат с висок професионализъм  и отговорност  завеждащият отделението –д-р Ангел Петков и  д-р Иван Недков, акушерките Дамянова, Стефанова, Русанова, Генова, старша акушерка Кирилова, мед.сестрите Русалинова, Горшкова и Симеонова, санитарките Мария, Албена и Митка.

По традиция на 21 януари – Бабинден и Ден на родилната помощ, от Община Левски честитиха празника на акушерите и гинеколозите, работещи в Родилно отделение на болницата. С празнична програма и традиционен ритуал децата и учителките от ДГ „Слънце” поздравиха всички.

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...