Акценти
Начало / Общество / Благотворителна томбола в подкрепа на болно момче организираха в Левски

Благотворителна томбола в подкрепа на болно момче организираха в Левски

Благотворителна томбола „Нека отново да подкрепим Ачо!” организираха Анелия и Мариела Любенови със съдействието на СУ “Крум Попов” – Левски.

Събитието беше организирано в подкрепа на 26-годишния Ангел Христов от Павликени, който е с диагноза Сарком на Юинг. Ангел премина успешна операция в Турция и сега са необходими средства за пълното му възстановяване.

Участие в благородната кауза взеха ученици от всички класове, като най-активни бяха децата от начален етап. Те бяха приготвили над 70 сладки и солени изкушения с помощта на своите родители. Началото на този малък празник сложи Ивая Христова със стихотворение за Добротата-Месия на човешката душа и ВГ “Фортисимо” с ръководител Мартин Иванов. Специален спортен поздрав за Ангел отправиха и двама малки талантливи футболисти, които под ръководството на Тихомир Иванов демонстрираха различни футболни трикове.

Събитието беше официално открито от В. Дженева – директор на СУ “Крум Попов”. Тя приветства всички участници и гости, сред които бяха зам.-кметът на Община Левски К. Домеников, секретарят на НЧ „Георги Парцалев” , спонсори на събитието.

Сумата, събрана от благотворителната томбола, е 826 лв.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...