Акценти
Начало / На фокус / Благотворителна онлайн продажба на детски творби организираха от Лайънс клуб Огледало

Благотворителна онлайн продажба на детски творби организираха от Лайънс клуб Огледало

По повод предстоящия Ден на белия бастун дамите от Лайънс Клуб Плевен Огледало организират благотворителна изложба под надслов „Деца помагат на деца“. Картините, участващи в изложбата са дарени от талантливите деца от Арт школа „Таланти“ в Плевен.

Официалното откриване на изложбата ще е на 15 октомври, но творбите, включени в нея, вече се предлагат за продажба онлайн. Със събраните средства ще бъдат закупени учебни помагала за незрящи деца и деца на незрящи родители от областите Плевен и Враца.

„Ако твориш добро, то се връща, но по-важно е, че не си останал безучастен и сляп за проблема на другия“, казва Ралица Петрова, художествен ръководител на Арт школа “Таланти”. Заедно със своите малки художници тя подкрепя благотворителната кауза на дамите от Лайънс клуб Плевен Огледало, за да помогнат на децата в нужда.

Ако искате да закупите картина онлайн, посетете Фейсбук страницата на Лайънс клуб Плевен Огледало https://www.facebook.com/Лайънс-Клуб-Плевен-Огледало. Картината може да бъде запазена предварително в коментарите под снимката или на посочените контакти:

Мариета Павлова – 0878 300 503

Ралица Петрова – 0889 464 749

e-mail: [email protected]

Сдружение дамски клуб Огледало

IBAN: BG94DEMI92401000206218

BIC код DEMIBGSF

Всеки закупил картина ще я получи след изложбата лично или на посочен адрес.

Лайънс клуб Плевен Огледало сърдечно благодари на талантливите деца от Арт школа „Таланти“ и на техния художествен ръководител Ралица Петрова, за това че безкористно се отзоваха на идеята да помогнем на незрящи деца и деца на незрящи родители.
За малките художници дамите от Лайънс клуб Огледало са подготвили грамоти и подаръци, които ще им връчат на откриването на изложбата.
То ще е от 18.30 часа на 15 октомври в Арт залата на хотел „Ростов” – Плевен.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...