Акценти
Начало / Общество / Благотворителна кампания събра нужните средства за лечението на млада майка от Белене

Благотворителна кампания събра нужните средства за лечението на млада майка от Белене

Необходимите средства за лечението на младата беленчанка Ирина Бучева са събрани. Добрата новина бе съобщена в социалната мрежа, където стартира и кампанията. Припомняме, че до този момент благотворителната инициатива в подкрепа на Ирина Бучева от Белене бе организирана, тъй като младата жена е изцяло парализирана от пролетта на 2013 г. До момента е посетила няколко клиники в София и Плевен. Лекарите в България не могат да й поставят диагноза и поради тази причина не могат да назначат адекватно лечение. Вече две години тази майка е на легло, не може да се грижи за детето си, не може да го прегърне, да излезе на разходка с него, нито да присъства на негово тържество в детската градина.
Възможността е Ирина да посети „Неуровита” – клиника в Русия, с надежда за поставяне на диагноза и започване на адекватно лечение. След получено писмо от клиниката става ясно, че сумата за диагностициране е 21 000 евро. Тази сума е непосилна за близките на 28-годишната Ирина и поради тази причина средствата се набират от дарения.

Благодарение на подетата благотворителна кампания и множеството хора, които подкрепиха Ирина, на 05.10.2015г. (понеделник) тя лети за Москва. „Вие сте тези, благодарение на които чудото стана. Мечтата ни се сбъдна. Благодарим ви от сърце! Пожелаваме си късмет, стискайте ни палци и се молете за нас. Желаем ви здраве, защото знаем колко ценно е то!“, се обръщат към всички благодетели от страницата във фейсбук на Ирина.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...