Начало / Култура / Благотворителен концерт събра средства за подпомагане на младежи в неравностойно положение (галерия+видео)

Благотворителен концерт събра средства за подпомагане на младежи в неравностойно положение (галерия+видео)

IMG_9671благотворителен концерт

Тази вечер в Панорама МОЛ Плевен се проведе благотворителен концерт в подкрепа на 12 абитуриенти в неравностойно положение от област Плевен, които са проявили желание да продължат образованието си във висше училище. Концертът беше организиран от Националното сдружение на сираците в България с подкрепата на народния представител Владислав Николов.  Концертът е част от инициативата „Фестивал на красотата”, която подпомогна 28 младежи и девойки от област

Изказваме искрените си благодарности на всички, които подкрепиха нашата кауза и успяхме да подарим на 28 абитуриенти един наистина звезден абитуриентски бал, каза в началото на празничната вечер Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България. Той  обяви и първите големи дарители  от благотворителния концерт – плевенските бизнесмени Величко Великов и Пламен Панов.

IMG_9684благотворителен концерт

С  приветствие се обърна и кметът на Плевен проф. Димитър Стойков, който изтъкна, че „всяка благотворителна кауза заслужава подкрепа, особено когато е насочена за подпомагане образованието на младите хора”.

От името на Регионалния инспекторат на образованието Албена Тотева благодари за оказаната от сдружението чест да бъдат поканени за активни партньори в това добротворчество и да подкрепят тези 28 младежи. „Ние, институциите, заедно можем повече в името и благото на нашите деца, за да могат да се реализират и да следват мечтите си”, допълни Тотева.

IMG_9689благотворителен концерт

Към приветствията се присъедини и евродепутатът д-р Андрей Ковачев, който поздрави младите хора, които са се включили в концерта, за да подкрепят своите връстници.

IMG_9715благотворителен концерт

В концерта участваха Богомил Бонев, финалист от “Х Фактор”, Славена Родинова и Теодора Ганчева от ”Х Фактор”, младите рап изпълнители от София Say P и K- Hustle  и звездата от “Гласът на България” – Селим Миров.

Сред специалните гости на вечерта бяха също председателят на Общинския съвет Дарин Ангелов и общински съветници.

IMG_9699благотворителен концерт

IMG_9723благотворителен концерт

IMG_9710благотворителен концерт

IMG_9720благотворителен концерт

IMG_9731благотворителен концерт

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...