Начало / Новините в снимки / Благотворителен концерт за абитуриенти в неравностойно положение се проведе тази вечер в Плевен

Благотворителен концерт за абитуриенти в неравностойно положение се проведе тази вечер в Плевен

Благотворителен концерт и модно ревю в подкрепа на абитуриенти в неравностойно положение се проведоха тази вечер в Плевен. Организатор на инициативата е Националното сдружение на сираците в България /НССБ/ , което за втора поредна година организира благотворителни инициативи, за да подари една незабравима вечер на абитуриенти в неравностойно положение. Тази година 55 младежи от област Плевен ще бъдат подпомогнати за абитуриентската им вечер и ще участват във Фестивал на красотата – Плевен 2016. Това обяви председателят на Сдружението Слави Михайлов. Фестивал на красотата – Плевен 2016 се провежда под патронажа на плевенския депутат Владислав Николов и с подкрепата на Регионалния инспекторат по образованието в Плевен.

016слави
Със средства за осигуряване на тоалети на абитуриентите се включиха кметовете на Пордим, Кнежа, Никопол, Белене, Гулянци, както и председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, областният управител Ралица Добрева, депутатът Владислав Николов.
Благотворителният концерт в Макси център – Плевен започна с изпълнения на фолклорен състав „Северняче” от СОУ „Св.св. Кирил и Методий” – Пордим. В модно ревю манекенките на агенция „Интерсаунд” представиха тоалетите, които ще бъдат предоставени на абитуриентите тази година.
След това вечерта продължи с изпълнения на звездите от Х фактор – Анастасия, Михаела Маринова, Иво и Пламен, които бяха посрещнати с бурни емоции от многобройната тийнейджърска публика.
Събраните средства от вечерта ще бъдат предоставени за бала на 55-те абитуриенти от областта, които са предложени да бъдат подпомогнати от директорите на училищата.

Следваща Предишна

024манекенки
046иво пламен

027манекенки

Следваща Предишна

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...