Начало / Общество / Благотворителен бал организира Лайънс клуб Плевен

Благотворителен бал организира Лайънс клуб Плевен

Лайънс клуб – Плевен организира благотворителен бал по повод петия си рожден ден. Вечерта ще бъде изпълнена с много забавления и изненади. Водещ на бала ще бъде Ники Кънчев, който обещава вечер изпълнена със забавни игри и много подаръци. За доброто настроение на гостите ще се погрижи квартет „Le Contesse Quattro“.

Със събраните по време на благотворителния бал средства Лайънс клуб ще финансира инициативата „Да виждаме всички“, чрез която ще бъдат подпомогнати хора с очни проблеми.

От Лайънс клуб гарантират, че няма да остават на заден план и станали вече традиционни инициативи – скрининг и превенция на гръбначни изкривявания, очни прегледи, прегледи за диабет и много други, които се провеждат в детските градини и училищата, и са неизменна част от добротворство на клуба  и всички негови приятели.

Участие в благотворителния бал може да бъде заявено на тел. 0887559592 или на 0878 31 41 39.  Благотворителният бал ще се проведе на 18 ноември, от 19.30 часа в ресторант „Ростов”. Кувертът е с цена 70 лв.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...