Начало / Общество / Благодарствена грамота за Община Плевен от Германо-българската индустриална камара

Благодарствена грамота за Община Плевен от Германо-българската индустриална камара

Община Плевен получи благодарствена грамота и плакет от Германо-българската инудстриално-търговска камара за дългогодишно ползотворно сътрудничество с Камарата и за успешно реализирани съвместни проекти и инициативи в региона. Връчването на отличието е станало по време на церемонията за отличаване на фирмите, допринесли за развитието на българо-германските икономически отношения през изминалата година.

Благодарствената грамота е приета от кмета Георг Спартански, който е присъствал на церемонията. Днес той представи пред журналисти отличието.

При връчването на годишните награди е присъствал вицепремиерът Томислав Дончев, посланикът на Федерална република Германия в България Херберт Салбер, посланикът на Р България в Германия Елена Шекерлетова, президентът на ГБИТК Тим Курт и д-р Митко Василев, главен управител на ГБИТК.

Кметът Георг Спартански е използвал възможността да благодари на Камарата за тяхното партньорство, подчертавайки, че решението на „Леони” новият им завод да е в Плевен, е станало и със съдействието на Германо-българската индустриално-търговска камара. Признанието е не само за сегашното ръководство, а и за предходните, за полаганите от нас целенасочени усилия във времето в посока добро сътрудничество, подчерта днес плевенският кмет.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...