Акценти
Начало / Икономика / Бизнес център „Генимекс” отпразнува три години

Бизнес център „Генимекс” отпразнува три години

На стилен коктейл в панорамния ресторант на бизнес център „Генимекс” бяха отбелязани три години от създаването на модерната административна сграда в центъра на Плевен.

Празникът започна с водосвет за здраве и благополучие, отслужен от плевенски свещеници.

И както се полага на рожден ден, беше разрязана торта, върху която беше изрисуван силуетът на бизнес центъра. Тортата разряза собственикът Георги Георгиев.

Той благодари на всички, уважили празника му и сподели, че бизнес плановете му са ориентирани към нови инвестиции в Плевен. „Строителната фирма „Генимекс инвест” вече е с офис в Плевен и предвижда още няколко големи инвестиции, които ще бъдат реализирани с местния бизнес и ще позволят разкриването на нови работни места в града”,  изтъкна Георги Георгиев.

Празникът продължи в непринудена атмосфера в обновения ресторант „Генимекс“. Специално за рождения ден той е с освежен интериор и предлага на посетителите ново меню с голямо богатство от салати и разнообразни ястия на достъпни цени. За приятното прекарване на гостите на ресторанта е подбрана стилна музика, изпълнявана на живо от цигулар и саксофонист.

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...