Акценти
Начало / Общество / Бедстващи жители на село Еница са настанени в сградата на Община Кнежа

Бедстващи жители на село Еница са настанени в сградата на Община Кнежа

Областно пътно управление затвори пътя Кнежа-Еница. Въпреки сложната зимна обстановка в община Кнежа продължават да работят, за да се спрявят с проблемите, информиира кметът на Кнежа, Илийчо Лачовски.

С  добра организация, усилия и техника от земеделските кооперации и производители в града, в момента се работи по почистване и съответно отваряне на пътя. Жителите на село Еница са без храна и медицински грижи. Бедстващи еничани са настанени в сградата на общинска администрация и се грижим за тях. Полагат се  максимални усилия и се влагат всички възможности за решаването на този проблем.

Пътят Бреница-Еница е труднопроходим. Пътищата на север към селата Селановци и Гостиля също са затрупани, в следствие на обилните снеговалежи и силни навявания.

Моля Ви, не пътувайте извън града, ако не е крайно наложително и ако не сте оборудвани с вериги,  апелира Илийчо Лачавоски.

В град Кнежа пътищата са проходими, улиците са изчистени. Ако е останала непочистена улица, моля Ви за търпение. Вложили сме всички усилия в разчистването на междуселските пътища, допълва още той.

Към момента в град Кнежа няма проблем с водоснабдяването и електрозахранването. Напомням – при възникнали аварии сигнализирайте на дежурния в община Кнежа на телефон 09132/73-51.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...