Начало / Общество / Басейнова дирекция Плевен вече има лого, награждават победителя на 1 юли

Басейнова дирекция Плевен вече има лого, награждават победителя на 1 юли

24-годишната Александрина Тозева от Русе е победителят в конкурса за лого на Басейнова дирекция за управление на водите Дунавски район с център Плевен. На второ място журито класира предложението на 26-годишния Симеон Киров от Тутракан, а на трето – на 26-годишният Веселин Денев от Велико Търново, съобщават от пресцентъра на дирекцията.

19 предложения са постъпили за участие в конкурса за лого, две от тях не са допуснати до класиране поради неизпълнение на условията за участие в конкурса – участниците са били на възраст над 26 години и не са представили цветен и черно-бял вариант на предложението.

Предвижда се на 1 юли, като част от инициативите на Басейнова дирекция Плевен за Деня на Дунав, да се проведе официална церемония за награждаване на победителите. Авторът на класираното на първо място лого ще получи преносим компютър. За второ място наградата е фотоапарат, а за трето – електронна книга. Ще бъдат дадени и специални отличия. На церемонията ще бъдат поканени всички участници, чиито предложения бяха допуснати за участие в конкурса за лого.

Специално жури определи кои са победителите. В него участваха Валентина Великова – полиграфист, Красимир Коцев – художник, Евгени Горанов – журналист, Милен Първанов – ръководител на Младежки информационно-консултантски център „Интелект“ Плевен и Румен Пенков – директор на Басейнова дирекция за управление на водите Дунавски район с център Плевен.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...