Акценти
Начало / Общество / Банкови служители играят благотворително тази вечер на сцената на Плевенския театър

Банкови служители играят благотворително тази вечер на сцената на Плевенския театър

Тази вечер банкови служители ще представят благотворителна постановка в Плевен. В ролите ще бъдат само банкери, които излизат на сцена с каузата да помагат за лечението на деца от неравностойно положение. Пиесата „Чудеса, чудесии или чудният свят на приказките“ е написана специално за трупата на пътуващ театър „ПРОтегни ръка“ от Оля Стоянова, споделят организаторите. Именно нея ще могат да наблюдават плевенчани от 19 часа в ДКТ „Иван Радоев”. Тя е адаптация по едни от най-обичаните приказки на Ханс Кристиан Андерсен.

Инициативата е благотворителна с цел набиране на средства за лечението на деца в затруднено здравословно положение от социално слаби семейства или сираци. Даренията, събрани по време на представленията, се превеждат директно в сметката на СНЦ „ПРОтегни ръка”, което финансира деца от цялата страна.

Покани може да бъдат получени от офиса на ПроКредит Банк в гр. Плевен на ул. „Данаил Попов” 14, както и да бъдат заявени с обаждане на *7000. Повече информация за благотворителната кампания може да бъде намерена на: www.protegniraka.bg.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...