Начало / На фокус / Атрактивни пролетни предложения от TheZone Fiber – Интернетът, който никога не спира!

Атрактивни пролетни предложения от TheZone Fiber – Интернетът, който никога не спира!

До края на април доставчикът на високоскоростен оптичен интернет TheZone Fiber посреща своите клиенти в Плевен със специални подаръци: 50% отстъпка от стандартните тарифи за първите 6 месеца, 2 безплатни месеца от услугата оптичен интернет по програма „Доведи приятел“ и други атрактивни предложения.

Новият играч на пазара на интернет услуги стартира в Плевен с две точки на продажба – киоск в Панорама мол, ниво I и офис на ул. Данаил Попов 2А.

Оптичната мрежа на TheZone Fiber е изградена по съвременна GPON технология /Gigabit Passive Optic Network/:
Gigabit (Гигабит) – Позволява предаване на данни със скорост до 1024 Мб/с. Това е над 10 пъти повече от всички скорости, предлагани до момента.
Passive (Пасивна) – между вашия дом и нашия офис няма нито едно устройство, което да се захранва от ток. Профилактиките на ЕРП-тата няма да имат влияние върху ползваните от вас услуги.
Optic (Оптична) – за пренос на данни (Интернет и HD телевизия) се ползва един оптичен кабел, който е изграден от стъклена нишка. Данните по него се пренасят посредством светлина. По време на бури по него НЕ може да премине статично електричество. Вашите компютри и телевизори няма да бъдат уязвими от външния кабел по време на бури.
Network (Мрежа) – използва стандартен Ethernet протокол за комуникация, съвместим с всички най-често срещани устройства – компютри, рутери, суичове и др.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...