Акценти
Начало / Любопитно / Арт студио МИЛЛИЕЛ организира творчески работилници за деца и възрастни

Арт студио МИЛЛИЕЛ организира творчески работилници за деца и възрастни

AТворчески работилници „Забавно и практично с МИЛЛИЕЛ”  отваря креативният екип на плевенското арт студио „МИЛЛИЕЛ”. Желаещите да участват в работилниците ще имат възможност да получат съвет и помощ за реализиране на свои идеи, за създаване на авторски модели, както и нови знания за личната подръжка на своята коса, кожа, маникюр. Обученията в отделните модули на работилниците ще се провеждат в интерактивна WORK SHOP форма, под вещото ръководство на дизайнерите и художнците на фирмата, както и на гост-лектори, които щедро ще споделят знанията си.

Ще бъдат сформирани следните работни групи: плетиво, бродерия, облекло и дизайн, декорация, стъклопис, моят маникюр, моята коса, моят грим, моята кожа.

Заниманията ще се провеждат в групи и малки екипи, преминавайки през различни модули, упражнения и задачи. Стилът е отворен и динамичен.

Тези работилници са създадени с цел да се разчупят повтарящите се и остарели модели на мислене, да  вдъхновят участниците  за още по-креативни и ефективни идеи, и да добият практични умения, съчетаващи едновременно новото динамично време и традицията, разказаха организаторите.

В работилниците ще имат възможност да се включат деца и възрастни, след предварително записване. Всеки участник получава комплект материали, който съдържа всичко необходимо за съответния модул. Идеята е, че всеки, който иска,  сам може да изработи дреха, аксесоар, подарък..

Ще дойдете с ръце в джобовете и ще си тръгнете с нова дрешка, куп умения и идеи, обещават от арт студио „МИЛЛИЕЛ”.

Началото на творческите работилници е от 10 август 2014 г.

Допълнителна информация можете да получите директно в арт студио Milliel , което се намира в гр.Плевен, ул.“Цар Симеон“4/до МОЛ – ЦЕНТЪР/ или на тел.: 0888 696 606, 0887 600 669, 0889 626 129.

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...