Акценти
Начало / Крими / Апартамент, постройка, гараж и автомобил гасиха огнеборците

Апартамент, постройка, гараж и автомобил гасиха огнеборците

На 10 юни 2019 година в 14:23 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в апартамент в град Плевен на улица „Чаталджа“, информираха от полицията. Незабавно са изпратени служители от РС ПБЗН – Плевен за погасяване на пламъците. Причина за инцидента е неправилно ползване на нагревателни уреди – забравена храна върху електрически котлон. Опушени са стени в апартамента 80 кв.м. Унищожени са бяла, черна и компютърна техника, аспиратор, вграден котлон, вградена фурна, стерео уредба, кухненски шкафове, ПВЦ дограма, мебели, кухненски ъгъл, кухненска маса със столове. Пострадали хора няма.

На 10 юни 2019 година в 12:22 часа в РС ПБЗН – Червен бряг е съобщено за пожар под навес – битово помещение в село Ракита до селскостопански язовир. Предполагаемата причина за произшествието е неправилно ползване на нагревателни уреди. Унищожени са 20 кв.м  покривна конструкция, две газови бутилки и кухненско оборудване. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Червен бряг.

На 10 юни 2019 година в 23:27 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в гаражно помещение в град Гулянци на улица „Цанко Церковски“, казаха униформените. До пристигането на спасителния екип от РСПБЗН – Гулянци са унищожени малоценни уреди, хранителни продукти и домашно имущество. Предполагаемата причина за произшествието е неправилно ползване на нагревателни уреди – забравена храна. Пострадали хора няма.

На 11 юни 2019 година в 00:28 часа в РС ПБЗН – Червен бряг е постъпила информация за пожар в лек автомобил „Опел Астра“ в град Койнаре на улица „Христо Ботев“, уточниха от полицията. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Нанесени са тотални щети по автомобила и са унищожени документи на водача. Пожарът е ликвидиран от екип на РС ПБЗН – Червен бряг.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...