Акценти
Начало / Политика / Андрей Ковачев и Мария Габриел следват Томислав Дончев в листата за евровота на ГЕРБ

Андрей Ковачев и Мария Габриел следват Томислав Дончев в листата за евровота на ГЕРБ

Andrei-Kovachev-Gerb-300x200

Андрей Ковачев и Мария Габриел заемат съответно втора и трета позиция в листата на ПП ГЕРБ за евровота. На първата позиция категорично стои Томислав Дончев. Това каза в Плевен пред журналисти лидерът на партията Бойко Борисов.

Той отказа да оповести имената на следващите кандидати. „Другата седмица в Кърджали ще кажа имената на другите трима“, поясни с усмивка лидерът. И добави, че нямат фиксирана бройка, за която да се борят на евровота. „Колкото ни дадат хората, толкова. Ние за разлика от другите  не си правим сметки. За мен е важно и винаги ще го подчертавам, че след успешния мандат на ГЕРБ, а той е успешен, защото българският народ за втори път ни постави на първо място, хората отново ще ни оценят и ще гласуват за нашите евродепутати. Те са много добре подготвени, което ще видим и в предстоящите дебати”, коментира Борисов и заяви, че не фигурира в евролистата, защото това е под нивото му.

index

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...