Начало / Последни новини / Александър Дяковски: Изиграхме най-добрия си мач

Александър Дяковски: Изиграхме най-добрия си мач

След гостуването на Ямбол /80:84/ плевенския Спартак допусна втора поредна нещастна загуба, този път у дома от Берое /75:81/ в първенството на Националната баскетболна лига при мъжете. И в двата въпросни мача нашите бяха на няколко минути от успеха, но накрая се получиха обрати в резултата. Всички в плевенския тим съжаляват особено за загубата в зала „Балканстрой“ от старозагорци.

„Няма как да не съм ядосан. Феновете ни напълниха залата, а ние не успяхме да ги зарадваме. Срещу Берое изиграхме най-добрия си мач от началото на сезона. Всичко вървеше много добре до последните минути. Тогава допуснахме грешки в атака и защита. Имам обяснение за тях – умората. С излизането на Сашо Груев още във втората минута намаляха възможностите за ротации в състава. Някои от състезателите ни играха доста повече минути и умората им бе очевидна. Нормално е да има грешки в подобни ситуации. Положителното е, че подобряваме играта си“, коментира треньора на Спартак – Александър Дяковски.12540981_баскетбол

Все още не е ясно до кога той няма да може да разчита на Александър Груев. Капитанът е с частично разкъсване на мускулни влакна на крака. Медицинските прегледи ще покажат как и до кога ще продължи възстановяването му. Вече се разбра, че Николай Николов ще отсъства около три месеца, заради скъсано сухожилие на капачката.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...