Акценти
Начало / Любопитно / Академия за отговорни шофьори провеждат тази седмица в Плевен

Академия за отговорни шофьори провеждат тази седмица в Плевен

Академия за отговорни шофьори ще се проведе в края на тази седмица в Плевен. Тест драйвът ще се състои на 12 септември, събота, от 10:00 часа в бензиностанция „Петрол” на ул. „Гривишко шосе 1”. Всички желаещи ще проверят знанията си, ще научат нови техники и ще имат възможност да развенчаят митове за безопасното шофиране с професионалното съдействие на европейския рали шампион Екатерина Стратиева и автомобилите Great Wall.
Безспорно Екатерина Стратиева е най-успешната българска рали състезателка. За девет сезона зад волана от 100 старта има над 80 приза. Сред тях е купата за европейски рали шампион за 2014 г. и най-ценната за нея – купата в памет на Ричард Бърнс (световен шампион, починал на 34 г. от тумор в мозъка) за млад талант при пилотите. За пръв път я взима българин – но не мъж, а жена. Екатерина е най-голямото изключение на схващането, че жените не стават за шофьори, или най-убедителното доказателство в противното.
По време на Академията шампионката ще сподели съвети и трикове за безопасно шофиране. Всеки, който има желание да участва в тест драйв на Great Wall H6 Domino, Great Wall Steed 5 и Great Wall H6, както и да обогати познанията си по безопасност на пътя, може се да се запише за участие на място, посредством формуляр.
В края на всеки тест драйв, освен заредени с нови знания, участниците може да си тръгнат и с една от страхотните награди, осигурени от Петрол, сервизни центрове Мотоексперт и Great Wall.
Желаещите да участват в тест драйв събитията на „Академията за отговорни шофьори”, трябва да отговарят на следните изисквания: навършени 18 години, валидно свидетелство за управление на МПС и да са в трезво състояние.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...