Начало / Избори / Местни избори 2019 / Адриан Асенов, кандидат кмет за община Плевен от ПП“АТАКА“: Спартански се крие като мишка

Адриан Асенов, кандидат кмет за община Плевен от ПП“АТАКА“: Спартански се крие като мишка

След 4 години в опозиция срещу самозабравилия се кмет, Спартански усърдно се крие от дебат с мен. Вместо да дойде на дебат в Плевен, той предпочете да хвърли 3 бона за участие в уютното студио на БНТ, пред удобните въпроси на водещата, казва Адриан Асенов, кандидат кмет за община Плевен от ПП „Атака“.  В предаването, той отново доказа своето двуличие. Сравни се с кметовете на  Париж и Берлин, нищо че Плевен е един от най-бедните региони в страната.

Да не говорим за признанието му, че неговата биографията е свързана с ограбилата държавата психодесница, но пък бил учредител на Национално движение „Русофили“ (Нищо, че се скри като мишка на събора на русофилите край язовир Копринка, след обвинението срещу Малинов. АТАКА и нашият лидер Сидеров бяха там). БТВ не ме поканиха в дебата за Плевен, но аз ще задам тук въпросите, които нито една медия не смее да зададе на Спартански:

  1. Спартански, ти си русофил или соросоид?
  2. Спартански, за АЕЦ „Белене“ и „Балкански поток“ ли си, или против?
  3. Спартански, за санкции срещу Русия или против?
  4. Спартански, за финансирането на циганите или против?
  5. Спартански, за освобождаването на Полфрийман или против?
  6. Спартански, подкрепяш ли гей и джендър идеологията?
  7. Спартански, защо искаше да закриеш най-старото училище в Плевен и страната – „Васил Левски“?
  8. Спартански, защо искаш улица в Плевен, да се казва Мидхат паша? Да не би причината да е обаждане на турския консул или пък са ти подсказали твоите партийни другари от протурска партия на радикални ислямисти?

 Спартански, партиите, които те подкрепят са за санкции срещу Русия, против АЕЦ „Белене“ и „Балкански поток“, за гей и джендър идеология, за освобождението на убиеца Полфрийман.

Твоите приятели Костов и Найден Зеленогорски, са лидери на соросоидите, а самият Зеленогорски от друга страна е близък съратник на Цар Киро, което доказва и защо под вашето управление Община Плевен финансираше циганите.

Ако не си с ДСБ и „Да, България“ публично и незабавно се отречи от тях.

Ако си с Костов, съсипал „Плама Плевен“ и плевенската икономика, значи си троянският кон на соросоидите.

Спартански, не бъди политически травестит, самоопредели се най-накрая!

ПР материал 

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...