Акценти
Начало / Общество / Агенцията по заетостта организира интервюта за работа в германска фирма

Агенцията по заетостта организира интервюта за работа в германска фирма

Агенцията по заетостта организира интервюта за работа в германската фирма Unique Personalservice GmbH, информират от там. Обявените свободни работни места са: за по пет броя специалист по поддръжка на влакове, работник металообработване, специалист газова техника и санитарни съоръжения и специалист складова логистика; десет броя за: CNC (ЦПУ) оператор / стругар / фрезист, индустриален механик, електротехници и шлосери; трима заварчици.
Кандидатите трябва да владеят разговорен немски език на добро ниво, да имат опит по длъжността, за която се явяват на интервю, и да разполагат със сертификати за придобити квалификации по професията.Заплащането на специалистите варира според професията и се определя на базата на колективни договори.
Документите за кандидатстване трябва да бъдат изпращани по електронна поща на адрес: [email protected] , с копие до EURES съветника Маргарита Алтънова [email protected]. Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю на 22 и 23 октомври 2015 г. в сградата на Агенцията по заетостта – гр.София, бул. Дондуков №3.
Повече информация за конкретните оферти може да намерите в рубриката „Работни места” на сайта http://www.eures.bg.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...