Акценти
Начало / Икономика / Агенцията за малки и средни предприятия и „Майкрософт“ ще подпомагат бизнеса с нова програма

Агенцията за малки и средни предприятия и „Майкрософт“ ще подпомагат бизнеса с нова програма

Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) и „Майкрософт България“ стартират от днес програма „Модерният бизнес“. Тя е насочена към инвестиране в по-добрата конкурентноспособност, гъвкавост и ефективно управление на бизнеса за малките и средни предприятия, информират от Агенцията.
Програма „Модерният бизнес“ ще даде възможност на малките и средни предприятия (МСП) да се възползват от безплатно внедряване на Office365, обучение на служителите и консултации за ИТ екипите за използване на максималните функционалности на пакета от услуги. В рамките на програмата партньорите ще осигурят достъп на МСП до специализирани бизнес обучения и лекции в подкрепа конкурентоспособността и бизнес планирането, на база установени нужди на МСП в България и в синхрон с политиките на правителството за подкрепа развитието на малките и средни фирми в страната. Кампанията ще продължи до юни 2016 година.
С Office365 МСП могат да бъдат мобилни без да се притесняват за най-ценния ресурс – информацията. Независимо дали работи на бюро или е постоянно в движение, всеки служител ще има бърз и лесен достъп до познатите Word, Excel, PowerPoint, Outlook, както и имейл сървър от бизнес клас, достатъчно място за съхранение на данни при високо ниво на сигурност. По този начин дори и най-малките компании могат да бъдат максимално конкурентни и подготвени за съвременния бизнес, без да се увеличават разходите за ИТ.
МСП ще могат да заявят интерес към програмата чрез ИАНМСП или тук до 30 юни 2016 година. На сайта те ще могат да оставят контактите си, за да получат персонализирано предложение спрямо нуждите си, както и да намерят списък с партньори, които работят по програмата.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...