Акценти
Начало / Икономика / Абонат от Бохот спечели безплатна сметка за ток

Абонат от Бохот спечели безплатна сметка за ток

Абонат на ЧЕЗ Електро от село Бохот, община Плевен е сред първите 15 късметлии, спечелили безплатна едномесечна консумация на ток. Той се е включил в кампанията „45 безплатни сметки“, като е подал заявление за получаване на хартиената си фактура в каса на Изипей, вместо по пощата. Другите спечелили са от различни населени места на територията на Западна България –Благоевград, Враца, Кюстендил, Летница, Пирдоп, Сандански, София, Троян.

Кампанията „45 безплатни сметки“ стартира на 7 февруари и ще продължи до 28 февруари 2020 г. Условие за участие в нея е подаването на заявление за получаване на хартиената фактура за електроенергия в каса на Изипей, вместо по пощата. Право на регистрация в кампанията имат клиенти, които не използват електронна фактура.

Информация за следващите печеливши ще бъде обявена след всяко от оставащите две тегления – на 21 февруари и на 3 март 2020 г., като при всяко теглене ще бъдат избирани по 15 клиенти, които ще получат като награда стойността на последно платената от тях фактура за електроенергия. Правилата на кампанията „45 безплатни сметки“ са публикувани на корпоративния сайт www.cez.bg, секция „За клиента“.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...