Акценти
Начало / Политика / АБВ – Плевен стартира отчетно–изборна кампания

АБВ – Плевен стартира отчетно–изборна кампания

До края на март ще бъдат насрочени конференции на общинската и областната структура на АБВ – Плевен, информират от офиса на партията в Плевен.

В рамките на кампанията ПП АБВ –Плевен ще направи анализ на участието си в изборите до момента. Около 75 делегати  от област Плевен ще присъстват на националната отчетно-изборна конференция на партията, която ще се проведе до края на месец април.

АБВ продължава да разширява влиянието си в Плевенска област. Осем човека на възраст  от 22 до 45 години от село Черковица са напуснали БСП и се присъединяват към структурата на Общинската организация на АБВ – Никопол. В мотивите им се казва следното: „Възмутени сме от поведението на настоящото ръководство  на БСП и пагубната му политика, подчинена на личните интереси, и продължаващите зависимости в работата на общинските съветници на БСП от ДПС. Не сме против БСП, а против нейното ръководство, което превърна партията в слуга и придатък на ДПС. Ние, като млади хора, виждаме истинско развитие и реализация на лявата идея в политическите послания и действия на ПП АБВ към която се присъединяваме“.

Само за последните два месеца в АБВ – Плевен са постъпили повече от двадесет заявления на млади хора до  35 години.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...