Начало / Избори / Избори 2015 / АБВ – Плевен внесе днес регистрацията си в ОИК

АБВ – Плевен внесе днес регистрацията си в ОИК

В 15 часа днес от ПП АБВ – Плевен внесоха в Общинската избирателна комисия в Плевен регистрацията си за участие в предстоящите местни избори. Регистрацията за кмет на община Плевен, кметове на кметства и  за общински съветници внесоха областният председател на АБВ Цветан Антов, който е и кандидат-кмет на партията за Плевен, Ваньо Вълков, председател на младежката организация на АБВ в града и Иван Дачев в качеството му на упълномощен  да представлява партията пред ОИК.

Веднага след регистрацията Цветан Антов заяви пред журналисти, че АБВ ще има пълна листа от 41 човека за общински съветници в Плевен. „Смятам че листата ни е силна и много добре балансирана както по отношение на възраст и пол  на кандидатите за общински съветници, така и от професиаонална гледна точка. Вярвам, че ще успеем да вкараме максимален брой общински съветници в местния парламент”, каза още Антов.

IMG_2628АБВ регистрация

Той допълни, че са подготвени за всякаква кампания. „Ще водим позитивна кампания, но сме готови да отговорим, ако не се играе по правилата срещу нас”, категоричен бе Антов и изрази надежда, че в предстоящата предизборна кампания ще се обсъждат политики, а не задкулисни игри. „Очаквам опонентите ни да са настроени по същия начин и да си изпълнят обещанието за позитивна  кампания”, каза кандидатът за кмет на Плевен от АБВ.

Утре се очаква Цветан Антов да участва в дебата, организиран от КНСБ в зала „Плевен”.

IMG_2644абв регистрация

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...