Акценти
Начало / Последни новини / Три медала за Ивон Христова от град Левски от международен фестивал „Дунавска перла”

Три медала за Ивон Христова от град Левски от международен фестивал „Дунавска перла”

Ивон Христова  от град Левски и Милица Смоленска – състезателки на  спортен клуб по акробатика  ЦСКА – София, се върнаха с три медала от   12-ото  издание на Международният фестивал „Дунавска перла“, който се проведе в Русе.

Над 400 участници от 5 до 20 години ,състезатели от 9 държави са участвали в тридневния  празник на художествената  и спортната гимнастика, спортната акробатика и масовата гимнастика.  В състезанието със сериозно присъствие в  спортната гимнастика са  Украйна, Хърватска и България, а в спортната акробатика – Уелс, Молдова, Гърция, Украйна и 20 български клубове, тъй като това  е първото контролно състезание за определяне на националния отбор.

Ивон Христова и Милица Смоленска  от спортен клуб по акробатика  ЦСКА – София с треньори : Даниела Велчева и Диана Чакалова, завоюваха бронзов медал на балансова комбинация, сребърен на многобой и златен медал на темпова комбинация .

 

Прочетете също:

Прекъсвания на електрозахранването в части от община Плевен ще има на 28 май

Ремонтни работи по електропровод 110 kV, който е собственост на Електроенергийния системен оператор, налагат промяна ...