Акценти
Начало / Общество / Тридневен фест за представяне на еврофондовете организират от ОИЦ – Плевен

Тридневен фест за представяне на еврофондовете организират от ОИЦ – Плевен

От 26 до 28 септември 2016 г. Областният информационен център (ОИЦ) в Плевен организира тридневен фест под наслов „Еврофондовете – път към успеха“ за представяне на оперативните програми пред широката общественост.

През тези дни от 16.30 ч. на площад „Възраждане“ в открити приемни всички, проявяващи интерес, ще получават от експертите на ОИЦ – Плевен актуална информация за изпълнението на програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ), за отворени и предстоящи процедури, за изпълнявани на територията на областта проекти с европейско финансиране.

Информационните дни включват богата развлекателна програма, представена на сцената, закупена от Община Плевен по европейски проект.  Плевенчани ще имат възможност да демонстрират знанията си за Европа и Европейския съюз, за Споразумението за партньорство на България за 2014-2020 г., за оперативните програми, включвайки се активно във викторините, подготвени от организаторите. Възпитаниците на школите по спортни танци при НЧ „Илия Бешков“ – Долни Дъбник и „Артефакт“ – Плевен, на Спортен клуб по карате „Спартак – Плевен“, на Хип-хоп училище “Плевен“, фокусникът Архи и Красимир Савев (OnyxDj) ще зарадват посетителите на феста с изпълненията си.

Ще бъдат раздадени много награди, информационни и промоционални материали.

Прочетете също:

Мeдицински университет – Плевен е отличен с награда за внедрени иновативни технологии за 2021 година

Годишното отличие за внедрени иновативни технологии за 2021 година бе присъдено на проф. д-р Добромир ...