Начало / Последни новини / Томас Валентинов втори в генералното класиране на „A1 атлетика за младежи“ и след старта в Луковит

Томас Валентинов втори в генералното класиране на „A1 атлетика за младежи“ и след старта в Луковит

Томас Валентинов от плевенския СКЛА Феникс 2004 затвърди второто си място във временното класиране на лекоатлетическата надпревара „A1 атлетика за младежи“ за момчета до 14 години. 497 точки е актива му от проведените досега четири състезания. Лидер с 993 т. е Георги Ганджулов от Рилски атлет /Самоков/. Данните са след четвъртия кръг, който се проведе в Луковит.

Валентинов завърши пети в трибоя /скок дължина, бягане 60 метра и 800 метра/ на стадион „Христо Ботев“. На 60 м се класира пети, което му осигури 39 точки. Постижение от 3,80 м го наредиха пети в скока, донасяйки му 38 т. В бягането на 800 м. завърши шести с 48 т. 125 е общия сбор на точките му от четирите старта.

Лъчезар Вълчев от Лудогорец /Разград/ е победителят в Луковит с 237 т. Той спечели битките в скока, бягането на 800 м. и остана втори на 60 м. Само с 5 т. по-малко събра водача в генералното класиране Георги Ганджулов.

Прочетете също:

Обсъждат предложение да се прекрати продажбата на общински жилища в Плевен

Предложение за прекратяване възможността за продажба на общински жилища, с цел съхраняване на общинския фонд ...