Акценти
Начало / Любопитно / Със зрелищния блокбастър „Изход:Богове и царе“ в Плевен откриват premium зала в кино „Арена“

Със зрелищния блокбастър „Изход:Богове и царе“ в Плевен откриват premium зала в кино „Арена“

DF-00830R
Кадър от „Изход: Богове и Царе“ – 3D.

На 12 декември в Кино Арена Централ Мол Плевен ще бъде открита първата в страната, след София, PREMIUM ЗАЛА. За откриването домакините ще предложат на зрителите зрелищния блокбастър на режисьора Ридли Скот „Изход: Богове и Царе“ 3D.

Кино Арена представя концепцията за PREMIUM киноизживяване, която включва най-новата система за озвучаване в киноиндустрията. Тя осигурява 360° панорама на звука в залата и дава възможност на зрителя да получава усещането, че се намира в самия филм. За още по-добра акустика на кинозалата е приложена и най-добрата съществуваща акустична система, произведена в Швеция.

PREMIUM залата на Кино Арена Централ Мол Плевен разполага със 74 удобни кожени кресла, които предоставят максимален комфорт и удобство за зрителите.Разположението на креслата и наклонът на стейдиума осигуряват безпрепятствена видимост към екрана от всяка гледна точка в залата. Луксозната обстановка в залата, реалистичният образ и мощната озвучителна система с конфигурация DOLBYATMOS, предоставят кино изживяване от ново поколение, гарантират домакините от кино салони „Арена”.

Проект „Изграждане на кино салони „ Арена” в търговски център „Панорама Мол” – Плевен и реновиране на кино салон „Арена” в търговски център Сентрал  Мол” се финансира по инициативата „ДЖЕСИКА“ на Европейския фонд за регионално развитиечрез дългосрочен кредит от „Регионален фонд за градско развитие“ АД и “Сосиете Женерал Експресбанк” АД.

 

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...