Акценти
Начало / Общество / Съдия Силвия Кръстева с премиера на своя книга

Съдия Силвия Кръстева с премиера на своя книга

Д-р Силвия Кръстева, съдия в Окръжен съд – Плевен, кани на премиерата на книгата си  „Откриване на производство по несъстоятелност“. Тя ще се състои на 27 ноември, четвъртък, в зала № 8, ет.4 в Съдебна палата град Плевен, от 16 часа.

Д-р Силвия Кръстева е завършила висше юридическо образование в СУ „Климент Охридски“ през 1992 година. Има над 26 години юридически стаж в органите на съдебната власт. От 2005 година е с ранг „съдия във ВКС/ВАС“. От 2006 до 2012 година е била ръководител на Гражданско и Търговско отделение в Окръжен съд Плевен. Автор на редица книги и публикации. Владее немски, английски и руски езици.В началото на тази година, след проведена публична защита на дисертационен труд на тема „Откриване на производство по несъстоятелност“, съдия Силвия Кръстева придоби научна и образователна степен „доктор“ в Юридическия факултет на ВТУ „Св.Св.Кирил и Методий“.

Прочетете също:

Прекъсвания на електрозахранването в части от община Плевен ще има на 28 май

Ремонтни работи по електропровод 110 kV, който е собственост на Електроенергийния системен оператор, налагат промяна ...