Акценти
Начало / Политика / Структурата на ГЕРБ в Ясен празнува 10 години

Структурата на ГЕРБ в Ясен празнува 10 години

Народният представител Владислав Николов и новият общински ръководител на ГЕРБ в Плевен Любка Костова присъстваха на празник на местната структура на партията в село Ясен, която празнува 10 години от нейното създаване. Заедно с тях бяха общинските съветници от ГЕРБ Христослав Михайлов и Йордан Грижов, информират от офиса на ГЕРБ в Плевен.

Генади Динков, ръководител на местната структура, направи анализ на дейността като подчерта, че започнал със 17 души – ентусиасти, днес отборът на ГЕРБ в Ясен наброява 287 членове.

Народният представител Владислав Николов поздрави присъстващите с годишнината, пожела им здраве и дълголетие. „Ние с Вас сме приятели, в Ясен съм и в делник и празник. Продължавайте все така да растете и да се развивате. Вие сте пример за структурите на ГЕРБ в община Плевен, защото сте най-голямото и сплотено звено извън град Плевен, модел за подражание“, посочи още г-н Николов.

„10 години е една осъзната възраст, затова Ви желая още по-осъзнато и активно да работите и занапред. Да си пожелаем и след три години кмет на Ясен от ГЕРБ“, каза пред присъстващите общинският председател на ГЕРБ – Плевен Любка Костова. Тя пожела здраве и повече положителни емоции на празнуващите.

Снимка: ПП ГЕРБ Плевен

 

Прочетете също:

Над 1 000 на 100 000 е заболяемостта от Ковид-19 в Плевен на 14-дневна база

Заболяемостта от Ковид-19 в община Плевен премина границата от 1 000 на 100 000 на ...